Erhvervsflytning

Google Business

Trustpilot

Med minimeret driftsforstyrrelse og maksimeret planlægningseffektivitet sikrer vi en flytning, der overholder din virksomheds tidsrammer og forretningsmål.

Flytninger udført sidste år
0 +
Trustpilot & Google
0 /5
Ansatte på landsplan
0
BRUGT AF +100 DANSKE VIRKSOMHEDER

Flytning gjort nemt

Vi hjælper dig fra start til slut

Flyttefirma

Vi udarbejder en detaljeret flytteplan, der passer til jeres tidsplan og minimerer driftsafbrydelser. Vores projektledere vil sikre, at hver detalje bliver nøje koordineret, så din virksomhed kan fortsætte uforstyrret.

Flyttefirma

Vores team tilbyder specialiserede pakkeløsninger, der er skræddersyet til erhvervsmæssige behov, sikrer, at dit kontorudstyr, dokumenter og møbler bliver pakket, mærket og håndteret med professionalisme og omhu.

Flyttefirma

Vi tilbyder fleksible transportmuligheder, der passer til erhvervslivets dynamiske krav og sikrer, at alt ankommer rettidigt, så din virksomhed kan være operationel uden større afbrydelser.

Flyttefirma

Vi forstår betydningen af en strømlinet flytteproces og tilbyder alt fra pladsplanlægning og interiørsetup til efterfølgende support, så I kan genoptage jeres virksomheds aktiviteter så hurtigt som muligt.

VORES ERHVERVSFLYTTNINGSSERVICES

Specialiseret Erhvervsflytning i København

Vi tilbyder omfattende erhvervsflytningstjenester i København, der er skræddersyet til dine individuelle behov. Vores erfarne team håndterer alle aspekter af din flytning med omhu og professionalisme, så du kan nyde en problemfri flytteoplevelse.

Vi er klar til at hjælpe dig

Derfor skal du vælge Pling service

Kontakt os

Hvad end jeres behov er, fortæl Pling Service, og vi finder den rette løsning for jer.

Få et tilbud

Vores team hos Pling Service skræddersyr en serviceplan, der passer præcist til jeres ønsker.

Nyd din service

Oplev en bekymringsfri dag med Pling Service, hvor alt fra flytning til rengøring håndteres effektivt.

Priser på Erhvervsflytning

Alle priser er ekslusiv moms

Lille pakke

750 kr pr. time
 • 1 Flyttemand
 • Flyttevogn 25m3
 • Inkl. Brændstof
 • Inkl. Forsikring
 • Ingen starttillæg

Mellem pakke

995 kr pr. time
 • 2 Flyttemænd
 • Flyttevogn 25m3
 • Inkl. Brændstof
 • Inkl. Forsikring
 • Ingen starttillæg

Stor pakke

1295 kr pr. time
 • 3 Flyttemænd
 • Flyttevogn 25m3
 • Inkl. Brændstof
 • Inkl. Forsikring
 • Ingen starttillæg

Vi er klar til at hjælpe jer

Lad os gøre jeres næste serviceoplevelse problemfri og behagelig. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, eller for at få et skræddersyet tilbud. Vi ser frem til at arbejde med jer!

Spørgsmål til privatflytning

Pling Service tilbyder en bred vifte af tjenester, herunder flytning, opmagasinering, nedpakning, rengøring, vinduespudsning og meget mere. Vi henvender os både til private og erhvervskunder.

Ja, vi tilbyder vores services i hele Danmark, herunder København og omegn. Kontakt os for at få mere information om service i dit område.leo.

Vi bestræber os på at imødekomme flytninger, også dem der kræver hurtig handling. Det er dog bedst at kontakte os så tidligt som muligt for at sikre, at vi kan imødekomme dine specifikke behov.

Ja, vi tilbyder professionel nedpakningsservice, hvor vores erfarne team sørger for, at dine ejendele bliver pakket sikkert og effektivt.

Vores rengøringsteam er højt kvalificeret og bruger kun de bedste rengøringsprodukter og -udstyr. Vi gennemfører også regelmæssige kvalitetskontroller for at sikre konsekvent høj standard.

Absolut! Vi tilpasser gerne vores servicepakker til dine unikke behov. Kontakt os for at diskutere dine krav og få et skræddersyet tilbud.

Du kan booke en service ved at kontakte os direkte via telefon, e-mail eller vores hjemmeside. Vi vil gerne diskutere dine behov og planlægge den bedste løsning for dig.

Vi behandler alle ejendele med største omhu og professionalisme. Vores team er trænet i sikker håndtering og transport af alle typer genstande, fra skrøbelige genstande til tunge møbler.

Vi behandler alle ejendele med største omhu og professionalisme. Vores team er trænet i sikker håndtering og transport af alle typer genstande, fra skrøbelige genstande til tunge møbler.